Huisbezoek

Al een flink aantal jaren bezoeken we kinderen en hun ouders en grootouders in ’t Gooi, op scholen, instellingen en tehuizen (pro deo) en bedrijven.

Alle huisbezoeken staan altijd in het teken van pure gezelligheid en nostalgie. Dat doen wij door er verzorgd uit te zien (zoals de echte TV-Sint) en uiteraard alcohol-vrij bij u op bezoek te komen. De bezoeken duren ongeveer 25 minuten. Tijd genoeg voor een onuitwisbare indruk.

Ons team kent de weg in ’t Gooi. De Pieten zijn bekend op de daken van Blaricum en zijn zwart geworden door de schoorstenen in Laren. Als wij onderweg zijn, dan horen wij het zingen van de bekende Sinterklaasliedjes. Wat zullen de kinderhartjes snel kloppen als zij zien dat de echte Sinterklaas bij jullie thuis is . . . . .

En dan komt het grote boek tevoorschijn.

 

 

Eén voor één is iedereen aan de beurt voor een gesprekje met Sinterklaas. En natuurlijk is er voldoende tijd om foto’s te maken. En dan de cadeautjes! Uitpakken maar! Bij het afscheid kan uiteraard één van de kinderen de Hulp-Sinterklaas spelen. Nadat Sinterklaas is vertrokken, zorgt deze ‘Hulp-Sinterklaas’ voor het uitdelen van alle cadeautjes.

‘Bezoekvansint’ is een non-profit team zonder commerciële bedoelingen. Ons doel is om de kinderen een oer-gezellig echt Hollands Sinterklaasfeest te bezorgen. De opbrengsten worden dan ook uitsluitend besteed aan het onderhoud en het vernieuwen van alle kostuums en de haarwerken.

Hierdoor kunnen wij ook pro-deo bezoeken brengen aan instellingen en ziekenhuizen.

 

Wilt u meer weten over een huisbezoek?

Een email naar informatie@bezoekvansint.nl is voldoende voor en razendsnelle reactie van één van onze Pieten.