Gastenboek

Reacties uit het Gastenboek van Sinterklaas

 

Klik hier om een reactie in het Gastenboek te schrijven

 

4-12-2017

Lieve Sinterklaas en lieve Pieten,

 

In de middag hadden jullie de pakjes al gebracht. Zo lief van jullie. Na het uitpakken ging ik naast mijn neefje en nichtje genieten van ons Sinterklaasdiner. Ik moest al bijna naar bed van mama, maar …

…daar werd op de deur geklopt … hard geklopt … echt niet zacht geklopt …  Spannend vond ik het wel.

Jullie kwamen al dansend binnen en het was meteen feest. Luca en Elena kwamen gauw bij u zitten en u luisterde aandachtig naar hun verhalen. Naast mijn zus Myrna durfde ik nog net naar u te kijken…, maar toen ik mijn naam in uw boek mocht schrijven was ik om. Er is maar één echt Sint en dat bent U lieve Sinterklaas.

Van mij hoeft Sinterklaas de volgende dag niet meer naar school te komen, want dit was helemaal geweldig.

Hopelijk tot volgend jaar lieve Pieten en Sint!

Un beso van Elisa Moya (4 jaar) 

 

2-09-2017

Beste Sinterklaas,

Wat hebben de kindjes in ziekenhuis Tergooi vorig jaar genoten van uw bezoek. Want je zal toch maar in het ziekenhuis liggen op de verjaardag van Sinterklaas, wat een pech is dat! Maar wat een geluk, dat Sinterklaas de zieke kindjes niet vergeet. We hebben een mooi feestje gevierd in de speelkamer van de kinderafdeling. Liedjes gezongen, snoepgoed en natuurlijk ook cadeautjes voor elk kind en een heel mooi cadeau voor de kinderafdeling.

Sinterklaas zou U dit jaar ook weer bij ons langs willen komen?

Kinderafdeling Tergooi, Blaricum

 

5-12-2017

Beste Sinterklaas en trouwe Pieten,
Wij hebben genoten van uw bezoek!! U had zelfs de tekening bij u die eerder dit jaar naar uw was gestuurd in Spanje. Al die tijd hing hij boven uw bed vertelde u en u vond hem prachtig!!
De kleinkinderen vonden dit geweldig om te horen!
Wij hopen allemaal dat u volgend jaar weer tijd kunt vinden om ons te bezoeken!
Goede reis terug en geniet van uw rust in Spanje!!
Fam. R.Lagemann, fam. A.H. Post en fam. A.E Hol  –  Laren

 

5-12-2016

Beste Sinterklaas,

Wij hebben genoten van uw komst, vooral Melanie vond het geweldig om een staf en baard aan te raken. De kinderen waren heel erg blij met een gekregen cadeaus en we hopen u volgend jaar weer terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Christien Peters, Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen

 

5-12-2017

Beste Sinterklaas en zijn 2 mooie pieten!

Bedankt voor jullie bezoekje!

Wij en natuurlijk de kids vonden het superleuk dat jullie er waren!

En wat deden jullie het goed om ook het gebeuren rond het sinterklaasjournaal erbij te betrekken!

Ook onze jongste van 3 met een gehoorbeperking vond het helemaal fantastisch, jullie gingen daar heel goed mee om! Super!

Het was mede door jullie een gezellige pakjesavond!

Gr Rianne Resing

 

 

4-12-2017

Wij hebben heel erg genoten van uw bezoek.

Superleuke sinterklaas en pietjes.

Wat ons betreft tot volgend jaar.

Wil Wever

 

4-12-2017

Beste Sint,

Ook dit jaar heeft U alle verwachtingen weer overtroffen! Geweldig dat u de namen van onze kinderen weet als u binnenkomt en dat de kinderen hun naam in het grote Boek mochten schrijven. Pepijn van 8 jaar oud geloofde spontaan weer in Sinterklaas, als ook de ouders en opa en oma! Hartelijk dank en tot volgend jaar!

Merijn Wegdam

 

4-12-2016

Hallo Sinterklaas,

Graag wil ik u bedanken voor uw bezoek 4 december jongstleden. Wat hebben we genoten van u en uw twee Pieten! Het werd een onvergetelijk feest, zoals beloofd in de mails van Sinterklaas.

En dan te bedenken dat ik eigenlijk veel te laat was met mijn aanvraag in november en dat uw agenda al vol zat. Maar doordat er één bezoek was uitgevallen die 4e december én omdat u zo vriendelijk was om de agenda aan te passen aan de tijd die ons die dag uitkwam, kregen mijn vijf kleinkinderen en wij, de ouders en de grootouders ook, een geweldig sinterklaasfeest. Zelfs de twee kleindochters, 6 en 5 jaar, waarvan we vooraf wisten dat zij wat bang zijn voor Sint, zelfs die twee meisjes werden door u en de Pieten zo benaderd dat van bangigheid geen sprake was. Nadat we met z’n allen u en de Pieten hadden uitgezwaaid raakten de kinderen niet uitgepraat over uw bezoek.

We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Helen Goote, Huizen

 

4-12-2016

Hallo Sinterklaas

Dank voor alles; het was weer een geweldig leuk bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten!

De kinderen maar ook de volwassenen hebben weer erg genoten!

Graag tot volgend jaar!

Hartelijke groet,

Claudia Dorland

4-12-2016

Beste Sint,

Wat een leuk bezoek hebben wij van de Sint en zijn pieten gehad. Alles helemaal tip top verzorgd en goed voorbereid, dat maakt het feest dubbel zo leuk. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten!

Marjan Post

 

28-11-2017

Beste Sinterklaas,

Zeer bedankt voor uw komst. Het was weer genieten.

Tot volgend jaar.

Tom Roepers

 

 

 

Het Gastenboek van Sinterklaas 2015

 

10-12-2015

Lieve Sint & Pieten,

Inmiddels zijn jullie terug in Spanje en is in Nederland weer een beetje de rust terug gekeerd. Want jeetje, jong & oud waren dagen later nog steeds vol van uw bezoek op zaterdagmiddag 5/12 in de speeltuin in Baarn. Het was even spannend of u zou kunnen komen want we lagen niet helemaal op de route maar gelukkig heeft de agendapiet dit kleine probleempje weten op te lossen.

De professionaliteit staalde er af, zowel in het voortraject als op de grote dag zelf. Alle 21 kindjes zaten muisstil om u heen te luisteren naar alles wat in het grote boek vermeld stond, het was heel fijn dat iedereen in kleine groepjes naar voren werd gevraagd waardoor er totaal geen angst bleek en er geen traantjes zijn gelaten. Behalve dan door enkele ouders van ontroering want zo hoort het traditionele Sinterklaasfeest te zijn, de focus op met elkaar genieten, lachen, zingen en snoepen – en niet alleen maar op cadeautjes.

Veel dank voor deze relaxte, onvergetelijke middag en heel graag tot volgend jaar, wij kijken er nu al naar uit maar zijn voorlopig al een mooie herinnering en ervaring rijker!

Marike Lenting (namens alle aanwezige families in de speeltuin van Baarn)

 

5-12-2015

Beste Sinterklaas,

De 9 kinderen uit de straat waren verzameld en hadden geen van allen een idee wat hen te wachten stond – tot er een echte Piet met een prachtig kostuum voor het raam stond te zwaaien! Ik denk dat de volwassenen er nog voller van waren dat u kwam dan de kinderen.

Het laten zingen van opa was een fantastische ijsbreker en de kinderen sloten u dan ook snel letterlijk in de armen.

Het grote boek ging open en de kinderen zaten een voor een aan uw woorden gekluisterd.

Het afscheid was een ware uittocht en de achtergebleven pepernoten en cadeaus hielden elk kind nog lang bezig.

Uw bezoek was een waar feest voor groot en klein.

Wilco Kersing

 

5-12-2015

Sinterklaas zoals Sinterklaas moet zijn !

Bedankt voor Uw grandioos bezoek. We hadden onze twijfels of de kinderen (4 kinderen, 2,3,6 en 6  jaar) goed zouden reageren. Onze vrees was ongegrond; met het inhaken op het Sinterklaas journaal was het ijs meteen gebroken en werd het een geslaagd half uurtje.

Tot volgend jaar

Cees Spillekom

 

5-12-2015

Genoten van de sympathieke Sinterklaas en mooie Pieten!

Mijn zoon heel blij dat de “echte” Sinterklaas was gekomen! Dat zegt genoeg!

Heel goed ingespeeld op de kinderen en op de gegeven informatie.

Nogmaals veel dank en tot volgend jaar!

Hartelijke groet,

Familie De Back

 

5-12-2015

Beste Sinterklaas,

Hierbij willen we u hartelijk danken voor het bezoek, dat u afgelopen vrijdag aan onze school in Blaricum heeft gebracht. Alle leerkrachten, stagiaires en leerlingen hebben genoten van uw aanwezigheid. Wat een geluk, dat uw ring gevonden is in de stofzuiger en dat de pieten gebruik kunnen maken van hun steen.

Graag tot volgend jaar en een goede reis naar Spanje!

Namens alle teamleden,

Sebastiaan te Kloese

Basisschool KBS De Pionier, Blaricum

 

5-12-2015

Dag Sinterklaas,

Dit is het derde jaar dat u ons huis voor dementerende ouderen bezoekt. Ook dit jaar was de sfeer geweldig. De Sint gaat in op de reactie’s van onze bewoners. Wij hebben een bewoner die nagenoeg blind is. De Sint had dit gelijk door en speelde hier op een leuke manier op in. Hij liet zijn ring en baard voelen, zodat onze bewoner direct aangaf  “Ja hoor, u bent de echte!” De directe aandacht die de Sint naar iedere bewoner doet wordt door onze bewoners zeer gewaardeerd. Het leuke is altijd dat nadien wordt gevraagd wie is die Sint? En helaas als activiteitenbegeleider, weet ik het ook niet. Maar ik weet wel dat de sfeer en mede door zijn uitstraling, het Sinterklaasfeest weer een mooi volwassen feest was.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet! Hopelijk tot volgend jaar!

Groet, Rita Steunenberg

 

2-12-2015

Beste Sint,

We willen u en de Pietjes wederom hartelijk danken voor uw bezoek! Jullie doen het zo leuk. Ons kunt u alvast opschrijven in het grote boek op 5 december 2016.

Bedankt

Dave, Huizen

 

2-12-2015

Woensdag 2 december klopte de harten van veel kinderen van jeugdwonen wat sneller. Sinterklaas zou komen! Hierbij was Diana de moeder van Melanie ook uitgenodigd dit feest met ons mee te vieren. Om 16.15 kwam Sinterklaas aangereden, de kinderen op 74 werden door de sint opgehaald om mee te komen naar 72. Dus Wouter en Maaike liepen met de Sint en Pieten mee, en Pheadra Robin liepen erachter aan. Toen Sinterklaas wilde gaan zitten zat hij tussen Melanie en Leon in. Wat een feest om zo dichtbij Sinterklaas te zitten!

De Pieten hadden de hunnenbedsteen mee, en Sinterklaas vroeg veel over het Sinterklaasjournaal, dit wist Melanie wel te vertellen, want elke avond kijken wij het journaal!

Het was ontroerend toen Leon zijn lievelings cd kreeg, de tranen sprongen in zijn ogen van geluk! Maaike genoot van haar Annie cd. Ook Wouter, Robin Maxim en Nick  kregen cadeaus waar ze heel blij mee waren. Nadat we veel liedjes hadden gezongen en pepernoten hadden gegeten was het eind weer aangebroken. We zongen Dag Sinterklaasje, en we hopen u volgend jaar weer te kunnen zien.

Het was weer reuze spannend en leuk, maar nu zijn we wel heel moe! We gaan genieten van de mooie cadeautjes en de lekkere letters die Sinterklaas heeft mee genomen.

Christien Peters,  Koninklijk Visio 

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen

 

2-12-2015

Sinterklaas was voor de bewoners van Zorgresidentie Slingerbosch in Huizen weer een hele speciale middag.

De hele familie van de bewoners was uitgenodigd. Dus kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Het was een echte familie happening. Ze hebben het ervaren als een gezellige middag. Sinterklaas en zijn Pieten zagen er weer prachtig uit.

Namens alle bewoners danken wij u hartelijk voor uw komst.

Betty de Zeeuw-Minderhoud

Activiteiten Zorgresidentie Slingerbosch.

 

2-12-2015

Beste Sinterklaas,

Hopelijk had u een goede terugreis naar Spanje.

Wij hebben enorm genoten van uw bezoek!! De reacties die we krijgen zijn fantatisch. Vooral dat de jongsten in het Grote Sinterklaasboek mochten schrijven, heeft bij hen een enorme indruk achtergelaten. Een van hen had de dag erna opnieuw bezoek van Sinterklaas op school, en hij heeft thuis het volgende verteld: de Sint op school was overduidelijk een hulpsint geweest, want zijn stem was anders dan de échte Sinterklaas die op schaakclub was geweest!!

We hebben ervan genoten!! Bedankt Sinterklaas om ons met een bezoekje te verblijden en heel graag tot volgend jaar!!

Geoffrey Beulque

Secretaris Schaakvereniging Huizen

 

29-11-2015

Beste Sint,

Dank voor jullie bezoek. Het was weer een feest om zo’n perfecte Sinterklaas te mogen ontvangen voor onze kleinkinderen. Inmiddels al voor de 5de keer. Uitstekend in zijn rol als kindervriend en geen plv. opvoeder: zoals het hoort. Heel tactisch, niets forcerend bij de jongste telgen en bijsturend bij de wat oudere praatjesmakers zodat iedereen aan de beurt komt.Heel knap!

Zelfs kleinkinderen in Amerika worden voor de camera in het Engels toegesproken. Een fantastische Sinterklaas. Een aanrader!

Tot volgend jaar.

Tom Roepers, Laren

 

27-11-2015

Beste Sinterklaas,

Vrijdag 27 november 2015 was het zover het Sinterklaasfeest voor de kinderen van het personeel van Inovum in Loosdrecht.

De kinderen waren zeer onder de indruk van de Sint en zijn Pieten. Sinterklaas nam alle tijd voor hun en heeft geen enkel kindje overgeslagen om een praatje te maken of op de foto te gaan.

Het was een zeer geslaagde en gezellige middag dankzij de Sint en zijn Pieten.

Tot volgend jaar!

Carol van der Kam

 

18-12-2015

Beste Sint,

Hartelijk dank voor het bezoeken bij Pink Elephant in Naarden.

Ook wij hebben weer genoten van uw komst zowel jong als oud.

De kindjes waren heel erg blij en verrast.

We hopen natuurlijk dat u ons weer komt bezoeken het volgende jaar!

Saskia Piël

Pink Elephant Naarden

 

Het Gastenboek van Sinterklaas  2014

 

10-12-2014

Sinterklaas bezoek op Visio Jeugdwonen.

Het was weer een spannende avond 4 december.

We hadden alle kinderen voorbereid op de komst van de Sint en zijn Pieten, en iedereen had er veel zin in. Ook de kinderen die normaal op donderdag thuis zijn waren gekomen.

Om 17.00 uur werd er op de deur geklopt, en daar kwam Sint en 2 pieten. De kinderen zongen uit volle borst de liedjes mee. En vele handjes werden geschut. En natuurlijk de pepernoten werden door de pieten uitgedeeld, en ieder liet dit goed smaken. En als je niet oplette, dan werd het stiekem van je rolstoelblad af gegeten!

Ook had sint voor iedereen een chocoladeletter mee genomen, en daarna de cadeaus.

Van make-up tot muziek, van sloffen tot haarspelletjes, en ook scheet zakken waren van de partij. Alle kinderen waren blij met hun cadeaus. Met veel zingen werd de Sint later uitgezwaaid, en we hopen hem volgend jaar weer te zien.

Dank je wel Sinterklaas en Pieten voor jullie bezoekje, en wij vinden het zo leuk dat je komt.

Groet,

De Jongeren van Koninklijke Visio jeugdwonen.

 

8-12-2014

Querido San Nicolás,

We keken al zo naar Sinterklaasavond uit, maar met uw bezoek aan ons werd het er één om nooit meer te vergeten!

De gezichtjes van de kinderen bij het kloppen op de deur, zo aandoenlijk. Ons hart sloeg stiekem ook weer even over. De pieten klommen van blijdschap bijna door het openstaande raam naar binnen.

Onze kleintjes kwamen dicht naast u zitten, terwijl u alle kinderen groot en klein uw aandacht schonk. Wat hebben we gelachen, maar vooral genoten van jullie gezelligheid en vrolijkheid op deze avond.

Nadat vele selfie’s met Sint en de Pieten waren genomen, werd het weer tijd om afscheid te nemen.

Met nog een kusje en een knuffel van het kleinste kind,

hopelijk tot volgend jaar lieve Pieten en Sint.

Eva Moya

 

7-12-2014

Lieve lieve Sint Nicolaas,

Dat het vieren van uw verjaardag een feest is, staat buiten kijf, maar dat u dan ook nog zelf bij ons op bezoek komt is fantastisch!

De manier waarop u met de (kleine én grote) kinderen omgaat en praat is heel bijzonder. En ja, dat ze dan ook nog in uw grote rode boek mogen kijken én hun naam er in mogen schrijven, maakt elke volwassene bijna jaloers.

En dan zijn de twee Pieten ook nog eens zo lief, alert en attent!

Wij hebben een heel fijn, warm gevoel over gehouden aan uw bezoek.

Hartelijk dank!!

familie Veerman-van der Veer

7-12-2014
Lieve Sinterklaas,

Gistermiddag waren wij uw laatste bezoek van dit jaar. En wat hebben we genoten! Dit jaar kwam u voor het eerst bij ons thuis en dat vonden vooral de twee kleintjes (2 jaar) heel erg spannend. Maar met veel geduld van uw kant, wist u ze op hun gemak te stellen. En hebben ze, ondanks de spanning, een hele leuke, mooie en bijzondere dag gehad. En het feit dat de oudste zijn naam in HET boek van Sinterklaas mocht schrijven… Geweldig!
U heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en we hebben alleen maar complimenten gehad! Want de ECHTE Sint is op bezoek geweest!!

Groetjes,
Joscha Goes
.

 

6-12-2014

Beste Sint,

Ook in 2014 wist u weer tijd te vinden om op 5 december onze school te bezoeken. Wat zijn we daar blij om, want dat betekent nu alweer een aantal jaren gegarandeerd één groot feest.

Na de gezamenlijke ontvangst door alle kinderen, nam u de tijd om met uw Pieten van de ene  naar de andere groep te gaan. Wat is het geweldig, dat u vooral in de onderbouw de tijd neemt om ieder kind persoonlijke aandacht te geven. En wat een compliment als een kleuter dan na het afscheid zegt: ‘dat was de échte Sint!’

Niet alleen in de onderbouw, maar ook in de bovenbouw zijn de kinderen helemaal onder de indruk van u.

Kinderen, leerkrachten en ouders; allemaal hebben we enorm genoten.

U heeft er met uw twee Pieten voor gezorgd dat het weer een ouderwets gezellige ochtend was die, zoals u zelf zei, voorbij was voordat we het wisten.

“Nou, dag hoor” Sint en Pieten, hartelijk bedankt en heel graag weer tot volgend jaar.

Basisschool KBS De Bijvanck

Yvonne Koppenberg

 

5-12-2014
Dank je Sinterklaas voor het fantastische bezoek.  Het heeft de verwachtingen overtroffen!!!
We waren allemaal heel erg onder de indruk….
Nogmaals bedankt.

Eve Ernsting

 

30-11-2014
Lieve Sinterklaas,

Wat een mooie cadeaus heeft Sinterklaas op de kinderafdeling van ziekenhuis Tergooi gebracht.

We hebben een Wii gekregen en voor onze grote jongens en meisjes hebben we een Playstation 3 gekregen..
En heel veel spelletjes.

Wat een grote verrassing was dat en we zijn Sinterklaas en zijn sponsoren heel erg dankbaar voor de mooie cadeaus.

Hartelijk dank Sinterklaas namens de kinderen en het personeel van de

Kinderafdeling van Tergooiziekenhuizen
Blaricum

 

30-11-2014
Beste Sinterklaas en Pieten,

We hebben weer meer dan genoten van jullie bezoek op zaterdag én zondag.

Blijft jammer dat we het maar één keer per jaar vieren.

Gaan vast oefenen op het bakken van de taart  😉

Dank en tot volgend jaar!
Nanda  l  Hamdorff Eten & Drinken, Laren

 

28-11-2014

Hallo Sinterklaas en Pieten

Wat hebben we van jullie genoten vanmiddag! Jullie waren top. We willen jullie graag alweer reserveren voor volgend jaar;-)

Een en al lof en enthousiasme van ouders en kids.

Bedankt!

Groeten namens alle aanwezigen van de Albert Grootlaan.

Nicolet

28-11-2014
Beste Sint,

We hebben met zijn allen genoten van een heerlijke Sinterklaasavond. Het was een geslaagde avond voor jong en oud!
De sfeer was goed en de kinderen erg enthousiast, ook al is het natuurlijk wel een beetje spannend als de ‘echte’ Sinterklaas op bezoek komt.

Ronald Dierdorp

Hoogland Dierdorp B.V.
Hilversum