Gastenboek

Reacties uit het Gastenboek van Sinterklaas

Tablet

Klik hier om een reactie in het Gastenboek te schrijven

7-12-2019

Lieve Sinterklaas en Pieten,

Wat hebben de kindjes en hun ouders weer genoten van uw bezoek aan ziekenhuis Tergooi. En wat hebben we ook weer mooie cadeaus gekregen. Rust lekker uit in Spanje, Sinterklaas en we hopen dat u volgend jaar weer bij ons langs komt.

Kinderafdeling Ziekenhuis Tergooi, Blaricum

7-12-2019

Beste Sint,

Hartelijk dank voor uw bezoek met uw Pieten.

De kinderen en ouders waren weer onder de indruk van het feest.

Heeft uw uw stem al weer terug 😊 ?

En wij hopen uw volgend jaar in Hilversum weer te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, Scildon, Bert-Jan Vosman

7-12-2019

Hallo Sinterklaas,
Wat was het weer een feest om u weer te mogen ontvangen bij Ster.
De kindjes hadden leuk geknutseld en zaten met spanning te wachten op uw komst. Wat vonden ze het leuk dat Piet met een lang verlanglijstje kwam en dat u ook zoveel wist van de ouders van de kindjes.
Iedereen was super enthousiast dat hoorden wij bij de Ster maandagochtend bij de koffie 😉
Wij hopen dat u volgend jaar weer kan komen en een plekje in uw nieuwe agenda heeft. Rust maar lekker uit,
Met vriendelijke groet, Ellen, STER Reclame

6-12-2019

Goedemorgen Sinterklaas,

Het was weer een feestje, net als vorig jaar. Zowel groot als klein hingen weer aan uw lippen. Ook toen u alweer vertrokken was, werd er nog door iedereen lange tijd nagepraat over dit FANTASTISCHE feestje. Wij hopen dat u nu lekker uitrust en dat zal idd uw stem ook goed doen.

Groetjes van ons allemaal, omi Marianne.

6-12-2019

Op 5 december stonden de leerlingen van de Pionier om half 9 vol verwachting op het plein.

Gelukkig kwam daar even later onze lieve vertrouwde Sint aan met zijn Piet in de auto! Wat een feest om Sinterklaas weer te mogen verwelkomen bij ons op school! Zoals ieder jaar was het weer een geslaagd feest met kinderen die zeer onder de indruk waren van Sinterklaas, want dit is volgens de kinderen toch wel de echte Sint!

Lisa Meulman, KBS De Pionier, Blaricum

6-12-2019

Helaas is ’t mooie feest alweer voorbij! Wij hebben genoten van uw bezoek Sint en uw vrolijke Pieten. Voor de kinderen een memorabele dag. Dank voor uw bezoek en hopen U volgend jaar weer te mogen ontvangen.
Familie Winkelhagen uit Laren.
1-12-2019
Beste Sinterklaas en Pieten,Hartelijk dank voor jullie komst.

Wat hebben we genoten van jullie aanwezigheid en improvisatie!
We bewaren er mooie herinneringen aan.
Nogmaals dank en hartelijke groet,
Engeline van Rens
1-12-2019
Waarde Sinterklaas & frivole roetveeg-Pieten,
Namens alle bewoners en een groot aantal collega’s van het Walgaerde-team wil ik u bedanken voor het aangenaam verpozen met u en uw Pieten-team!! Met z’n allen hebben wij enorm van uw visite aan de villa genoten! De bewoners zijn nog steeds heel braaf en kijken wel uit om stout te zijn, behalve de mevrouw die er hele lelijke Franse woorden uitknalt!  ‘k Vermoed dat u met uw levenswijsheid dat wel in de smiezen had!! Wij hopen dat u heel veel kleine en grote mensenkinderen verblijdt met uw bezoek deze drukke periode rond uw verjaardag!!

Van harte geluk gewenst alvast met al weer een jaartje erbij vrijdag de 6e! Heb het heel goed samen met uw Pieten!

Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten!!

Namens de hele club op Villa Walgaerde, Titia de Wolf

1-12-2019

Beste Sint en natuurlijk uw twee Pieten.

We willen u enorm bedanken voor de geweldige avond! De kinderen vonden het fantastisch een herinnering om nooit meer te vergeten. We hopen dat jullie nog vele kindjes dit prachtige geschenk mogen geven.

Bedankt!

Groetjes Sandra

5-12-2018

Beste Sinterklaas en Pieten,

Jullie bezoeken al vele jaren onze zorgvilla en elke keer weer weten jullie er een geweldig feest van te maken waar nog lang over nagepraat wordt. Jullie bezoek is professioneel maar bovenal persoonlijk, warm en erg gezellig. Wij hopen dit feest nog heel lang samen met u en de Pieten te mogen vieren!

Feestelijke groet,

Marloes, Slingerbosch Huizen

5-12-2018

3-12-2018

Zaterdagochtend 1 december in het Stadskantoor… De lucht trilt van de spanning. Het poppentheater is in volle gang, maar de aandacht van de kinderen dwaalt steeds af: waar blijft hij nou?! Dan nog maar een liedje zingen; de dj zet een swingende versie van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ op. Vooral de ouders zingen mee, om de aandacht van de kinderen weer naar het podium te trekken.

En dan ineens laait de onrust op: de eerste Piet is gesignaleerd! Kinderen rennen door elkaar, sommigen klimmen bij moeder op schoot, anderen staan bedremmeld te kijken. Eén jongetje heeft in de gaten dat Sinterklaas achter de keuken vandaan komt. Hij rent op hem af, neemt de sint bij de hand en trekt hem zo ongeveer naar het podium. Ook daar laat hij de hand van de sint niet los… En dan is nu het feest toch echt op zijn hoogtepunt!

Ik sta dit alles vanaf een rustig plekje te bekijken en mijn blik dwaalt naar het gezicht van de sint. Zijn ogen! Ze stralen: hij heeft er zin in. Dit is voor hem minstens net zo’n groot feest, als voor de kinderen. Ik prijs onze vereniging, dat het is gelukt om de échte Sint te pakken te krijgen. Kom je volgend jaar weer?

Chris Eken, Bestuurslid PVU, Gemeente Utrecht

3-12-2018

Lieve St. Nicolaas en Pieten,

Wat hebben wij genoten van jullie bezoek bij ons aan huis! Jullie zagen er prachtig uit, hadden oog voor klein en groot en het was vanaf het eerste tot het laatste moment een fantastisch feest.

Met hartelijke groeten, Familie Van Rens

3-12-2018

De echte Sint bij ons op bezoek! Hij maakte grapjes en sprak elk kindje persoonlijk aan, de kindjes waren relaxt en de pieten zongen mooie liedjes! Super leuk sint feest en hopen volgend jaar met z’n allen weer voor sint te zingen als hij bij ons weer op bezoek komt.

STER, Hilversum

3-12-2018

Beste Sinterklaas en pieten,

Wat was het fijn dat jullie dit jaar weer tijd hadden om ons te verblijden met jullie bezoek. De kinderen (en ouders) hebben allemaal heel erg genoten van jullie bezoek. Er zijn mooie herinneringen gemaakt voor nu en zeker ook voor later!

Nou dag hoor!

Groet Yvette

3-12-2018

Beste Klaas en Pieten,

Opa en oma en kinderen maar vooral de kleinkinderen hebben een fantastische Sinterklaasviering gehad.

Mooiste bewijs is dat onze kleinzoon van 8 jaar !!! zegt bij ons is de echte Sinterklaas en de echte Pieten op bezoek geweest.

Tot volgend jaar.

Wil en Peter Velthuijsen

3-12-2018

Beste Sinterklaas en Pietjes,

Dank voor jullie ontzettend geweldige, feestelijke & gezellige bezoek bij ons thuis! Alle aanwezigen, groot en klein, hebben genoten van de persoonlijke verhaaltjes en het goede oog voor de behoeftes van de aanwezige kindjes. Wat ouder en kritisch, heel jong en wat angstig, jullie konden het allemaal aan en maakten het voor iedereen heel bijzonder. Ieder kindje kreeg zijn eigen momentje met Sinterklaas maar kreeg geheel de vrijheid om ervoor te kiezen dat bij Sinterklaas of vanaf de schoot van papa of mama te beleven. De lieve Pietjes, de verwijzingen naar het Sinterklaasjournaal, het Grote Boek en samen liedjes zingen, het heeft allemaal erg veel indruk gemaakt. Tot volgend jaar!

Reini Eenhoorn-Bouwman

3-12-2018

Hallo Sinterklaas,

Wat fijn dat u ons zondag bezocht heeft en wat was u welkom!

U zag er heel mooi en verzorgd uit.

Hoe u met onze kleindochter Anna omging heeft indruk gemaakt, echt erg leuk.

U nam de tijd en wist Anna en ons uw gehele aanwezigheid te boeien.

Hartelijk dank en wie weet tot volgend jaar!

Sylvia Benink

3-12-2018

Beste Sint en Pieten,

Dank voor 4e jaar bezoek aan ons gezin! Het is ieder jaar een feest, zelfs voor onze pubers nu!

We kijken al weer uit naar 2019!

Hartelijke groet,

Familie Gerlofs, Paulien

3-12-2018

Lieve Sinterklaas,

Groot en klein hebben ontzettend genoten van uw bezoek. Vooral de kinderen waren erg verbaasd dat u zoveel over hun wist te vertellen. Vooral Damian, de oudste, vond het toch wel erg spannend. Het was in 1 woord FANTASTISCH. En zeker voor herhaling vatbaar, dus misschien tot volgend jaar. Wij wensen u en de pieten nog heel veel succes met deze drukke dagen.

Groeten van Omi Marianne. 

4-12-2017

Lieve Sinterklaas en lieve Pieten,

In de middag hadden jullie de pakjes al gebracht. Zo lief van jullie. Na het uitpakken ging ik naast mijn neefje en nichtje genieten van ons Sinterklaasdiner. Ik moest al bijna naar bed van mama, maar …

…daar werd op de deur geklopt … hard geklopt … echt niet zacht geklopt …  Spannend vond ik het wel.

Jullie kwamen al dansend binnen en het was meteen feest. Luca en Elena kwamen gauw bij u zitten en u luisterde aandachtig naar hun verhalen. Naast mijn zus Myrna durfde ik nog net naar u te kijken…, maar toen ik mijn naam in uw boek mocht schrijven was ik om. Er is maar één echt Sint en dat bent U lieve Sinterklaas.

Van mij hoeft Sinterklaas de volgende dag niet meer naar school te komen, want dit was helemaal geweldig.

Hopelijk tot volgend jaar lieve Pieten en Sint!

Un beso van Elisa Moya (4 jaar) 

2-09-2017

Beste Sinterklaas,

Wat hebben de kindjes in ziekenhuis Tergooi vorig jaar genoten van uw bezoek. Want je zal toch maar in het ziekenhuis liggen op de verjaardag van Sinterklaas, wat een pech is dat! Maar wat een geluk, dat Sinterklaas de zieke kindjes niet vergeet. We hebben een mooi feestje gevierd in de speelkamer van de kinderafdeling. Liedjes gezongen, snoepgoed en natuurlijk ook cadeautjes voor elk kind en een heel mooi cadeau voor de kinderafdeling.

Sinterklaas zou U dit jaar ook weer bij ons langs willen komen?

Kinderafdeling Tergooi, Blaricum

5-12-2017

Beste Sinterklaas en trouwe Pieten,
Wij hebben genoten van uw bezoek!! U had zelfs de tekening bij u die eerder dit jaar naar uw was gestuurd in Spanje. Al die tijd hing hij boven uw bed vertelde u en u vond hem prachtig!!
De kleinkinderen vonden dit geweldig om te horen!
Wij hopen allemaal dat u volgend jaar weer tijd kunt vinden om ons te bezoeken!
Goede reis terug en geniet van uw rust in Spanje!!
Fam. R.Lagemann, fam. A.H. Post en fam. A.E Hol  –  Laren

5-12-2016

Beste Sinterklaas,

Wij hebben genoten van uw komst, vooral Melanie vond het geweldig om een staf en baard aan te raken. De kinderen waren heel erg blij met een gekregen cadeaus en we hopen u volgend jaar weer terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Christien Peters, Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen

5-12-2017

Beste Sinterklaas en zijn 2 mooie pieten!

Bedankt voor jullie bezoekje!

Wij en natuurlijk de kids vonden het superleuk dat jullie er waren!

En wat deden jullie het goed om ook het gebeuren rond het sinterklaasjournaal erbij te betrekken!

Ook onze jongste van 3 met een gehoorbeperking vond het helemaal fantastisch, jullie gingen daar heel goed mee om! Super!

Het was mede door jullie een gezellige pakjesavond!

Gr Rianne Resing

4-12-2017

Hallo Sinterklaas,

Graag wil ik u bedanken voor uw bezoek 4 december jongstleden. Wat hebben we genoten van u en uw twee Pieten! Het werd een onvergetelijk feest, zoals beloofd in de mails van Sinterklaas.

En dan te bedenken dat ik eigenlijk veel te laat was met mijn aanvraag in november en dat uw agenda al vol zat. Maar doordat er één bezoek was uitgevallen die 4e december én omdat u zo vriendelijk was om de agenda aan te passen aan de tijd die ons die dag uitkwam, kregen mijn vijf kleinkinderen en wij, de ouders en de grootouders ook, een geweldig sinterklaasfeest. Zelfs de twee kleindochters, 6 en 5 jaar, waarvan we vooraf wisten dat zij wat bang zijn voor Sint, zelfs die twee meisjes werden door u en de Pieten zo benaderd dat van bangigheid geen sprake was. Nadat we met z’n allen u en de Pieten hadden uitgezwaaid raakten de kinderen niet uitgepraat over uw bezoek.

We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Helen Goote, Huizen

28-11-2017

Beste Sinterklaas,

Zeer bedankt voor uw komst. Het was weer genieten.

Tot volgend jaar.

Tom Roepers